معایب سنگ مارمونایت

مارمونایت یک برند ایرانی است که به تولید صفحه های رویه میز و کابینت می پردازد. سنگ مارمونایت از ترکیب دو متریال محبوب در بازار، یعنی کورین و کوارتز ایجاد شده است و برای بسیاری از پروژه های خانگی قابل استفاده می باشد.

درحالی که امروزه به خاطر شرایط اقتصادی ایران، استفاده از برند های خارجی کار دشواری شده است، برند مارمونایت توانسته با قیمت ارزان تر و ویژگی های فوق العاده ای که دارد، مشتریان زیادی را به خود جذب نماید.

گفتنی است که مارمونایت در ایران هواداران زیادی دارد و خانواده ها کابینت خود را به این برند پر تجربه می سپارند.

با تمام این مزایا و عالی بودن سنگ مارمونایت، اما آنها نیز مانند تمام برند ها عاری از عیب و مشکل نیستند و به مانند هر متریال دیگری مزایا و معایب خود را دارند. در این مقاله قصد داریم به معایب سنگ مارمونایت بپردازیم و آن را برای شما عزیزان شرح دهیم، بنابراین تا انتها همراه ما باشید.

۱- عدم شفافیت درباره چگونگی تولید متریال مارمونایت

درباره متریال مارمونایت تعریف و توصیه های بسیاری شده است و در تمام آنها این سنگ را ترکیبی از مواد اولیه دو سنگ کورین کوارتز میشمارند. با این حال توضیح روشنی درباره چیستی این مواد اولیه و درصد و چگونگی ترکیب آنها در قالب یک صفحه سنگی یافت نمی شود.

آیا مواد اولیه کورین و کوارتز در مارمونایت با هم آمیخته شده است؟ یا آنکه ورقه نازک از کوارتز بر روی معزی کورین چسبانده شده است ؟ و آیا اصلا چنین کاری برای ترکیب این دو سنگ و ایجاد سطحی با دوام امکان پذیر است؟

شرکت دوپونت که مبدا تولید کورین به شمار می آید، محصولات خود را با نام کوارتز تولید می کند. اما این سری از اسلب ها، در واقع همان اسلب های کوارتز برند کورین هستند که به این نام در بازار عرضه شده اند. اینگونه نیست که ترکیبی از این دو محصول در یک قالب باشند.

بنابراین در ارتباط با نحوه ادغام کورین و کوارتز در سنگ مارمونایت، ابهام هایی وجود دارد که لازم است برطرف شوند تا مشتریان بتوانند با آگاهی کامل اقدام به خرید این محصولات نمایند.

معایب-سنگ-مارمونایت

 

مقالات مرتبط: معرفی کامل سنگ مارمونایت (Marmonite)

۲- محدودیت رنگ و طرح سنگ مارمونایت

مارمونایت با ۴ فینیش سطحی، از خیلی نرم تا بسیار برجسته، عرضه می شود و از این نظر این محصول را به سنگ های طبیعی تشبیه کرده اند.

با این حال، سمپل های مارمونایت فقط در ۱۲ طرح و رنگ وجود دارد و در مقایسه با برند های مطرح کورین و کوارتز که در بیش از ۱۰۰ طرح و رنگ گوناگون عرضه می شوند، طیف انتخاب بسیار محدود تری دارند.

به عنوان مثال طرح های تک رنگ و سالید در نمونه های سنگ مارمونایت دیده نمی شود. البته برخلاف این موضوع، در میان همین طرح های محدود، می توان صفحاتی شبیه به سنگ کوارتز سایلستون اسپانیا را مشاهده کرد.

۳- آسیپ پذیری سنگ های مارمونایت

از جمله معایب و نقطه ضعفی که برای سنگ های مارمونایت بیان شده است، درز دار بودن اجرای این صفحه سنگی است که نمی توان آن را همچون متریال کورین به صورت یکپارچه اجرا نمود. به همین دلیل به لایه رویی کوارتز نسبت داده اند که هرچند موجب سختی بیشتر مارمونایت شده است اما امکان اجرای یکدست و بدون درز را در این سنگ از بین می برد.

علاوه بر این ها، لایه رویی باعث می شود که سنگ در حالت به وجود آمدن خط و خراش قابلیت ترمیم نداشته باشد. به همین سبب اگر سنگ مارمونایت دچار ساییدگی و ترک شود، محلی برای تجمع آلودگی به شمار می آید و سطح این سنگ دیگر بهداشتی نیست.

 نقاط قوت مارمونایت

حال که به معایب سنگ مارمونایت اشاره کردیم، بهتر است به برخی از مزایای آن نیز بپردازیم.

تکنولوژی پیشرفته و مکانیزم خاص تولید مارمونایت این امکان را فراهم نموده است که طرح ها و رنگ های بسیار پر طرفدار سنگ طبیعی و یا کوارتز های اروپایی را بر روی این متریال در اختیار داشته باشیم.

طرح هایی که پیش از این مورد پسند همگان واقع می شد ولی به دلیل قیمت های بالای این دو متریال اللخصوص در این طرح ها و یا نبود نصاب ماهر، امکان خرید آن برای بسیاری از افراد وجود نداشت.

در طرح های مارمونایت قضیه فرق می کند. گفتنی است که این سنگ ها قیمت بسیار مناسبی دارند و افراد در هر قشری می توانند آنها را تهیه نمایند.

۱- ضد خش بودن مارمونایت

مارمونایت به دلیل دارای بودن لایه سطحی بسیار نازک از جنس کوارتز در تنش های روزمره در آشپزخانه، منزل و محیط کار دچار خط و خش نمی شود. این لایه و عدم خش پذیری باعث می شود مارمونایت برخلاف کورین در طول زمان نیز در مقابل انواع لکه ها و جذب آنها مقاوم باقی بماند.

معایب-سنگ-مارمونایت

 

مقالات مرتبط: مقایسه کوارتز و کورین و مارمونایت و اس پی‌ ال

۲- مقاومت در مقابل اسید و باز

به دلیل داشتن لایه کوارتز مقاومت مارمونایت نسبت به انواع اسید ها، باز ها، شوینده های خاکی و صنعتی به مراتب از کورین بیشتر بوده و این محصول را گزینه ای مناسب برای استفاده در آزمایشگاه ها، مراکز درمانی و بهداشتی بدل کرده است.

۳- سهولت اجرا

همانطور که در قبل اشاره کردیم یکی از اساسی ترین مشکلات سنگ کوارتز، نبود نصاب ماهر است. این مشکل در نصب مارمونایت وجود ندارد و شما می توانید با کمترین هزینه مارمونایت را در خانه و کابینت خود نصب کنید.

جمع بندی

در این مقاله به مزایا و معایب سنگ مارمونایت اشاره کردیم. شما با بهره برداری از این مطالب می توانید آگاهی بهتری نسبت به صفحه مارمونایت بدست آورید.

درحال حاضر به صرفه ترین صفحه کابینت در ایران سنگ مارمونایت است و شما می توانید این سنگ را در سراسر ایران به راحتی تهیه نمایید.

در ادامه می توانید با مطالعه مقالات سایت کورین ایران، مزایا و معایب بیشتری از سنگ مارمونایت بدست آورید. 

ممنون که تا این لحظه همراه ما بودید، امیدواریم که از این مطلب رضایت کافی را داشته باشید. اگر سوالی دارید و یا بخشی را متوجه نشدید، می توانید در قسمت کامنت، نظرات خود را برای ما ارسال کنید. همکاران ما آماده پاسخگویی به شما عزیزان خواهند بود. همچنین می توانید مطالب بیشتر را در صفحه اینستاگرام ما دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *